Verbicom+ computerhulp• versnellen van trage pc's en laptops
oplossen van problemen met uw computer
• updaten, opschonen en optimaliseren van uw computer
webdesign en website onderhoud
• zoekmachine optimalisatie (SEO) voor uw website
promotievideo's voor website en sociale media

Voor een schone, snelle en veilige computer

veelgestelde vragen

  • Internet, een telefoonnummer, het programma Teamviewer en minimaal Windows XP, meer heeft u niet nodig. Met Teamviewer kunnen wij uw computer op afstand updaten, opschonen en/of problemen verhelpen. En bij de hulp op afstand ziet u precies wat er met uw computer gebeurt. De beveiligde verbinding is eenmalig en u kunt deze ieder moment verbreken.
  • Voor de computerhulp op afstand maken wij gebruik van Teamviewer. Dit programma heeft meer dan 200 miljoen gebruikers. TeamViewer werkt met volledige versleuteling en is door verschillende gerenomeerde instanties positief getest. Doordat u bepaalt wanneer de verbinding wordt verbroken, houdt u altijd de volledige controle over uw pc. Kijk bij Teamviewer voor gedetailleerde informatie.
  • De kosten voor hulp op afstand worden per kwartier gerekend. Het tarief voor 15 minuten hulp is €5,95. Een complete pc update kost €29,95. De kosten voor zoekmachineoptimalisatie en webdesign hangen af van uw specifieke wensen.
  • Steeds vaker gebeurd het dat er misbruik gemaakt wordt van de (inlog)gegevens op of van iemands computer. Een van de maatregelen om dit te voorkomen is het updaten van uw software. Omdat er regelmatig nieuwe beveiligingsupdates worden uitgebracht, is het aan te raden om periodiek te controleren of er updates beschikbaar zijn. Ook zijn de programma-updates van belang voor het optimaal presteren van uw computer. Het Ministerie van Veiligheid en Justitie heeft er een uitgebreid artikel over geschreven.
  • U kunt bij ons terecht voor het opschonen en versnellen (sneller opstarten) van uw pc en laptop, het verbeteren van de prestaties van uw pc, oplossen foutmeldingen en problemen met hard/software, het instellen van e-mailaccounts, het installeren, instellen en/of verwijderen van (beveiligings)programma’s, bijwerken van geïnstalleerde software met beschikbare beveiligingsupdates, updaten van drivers, bouw en ontwerp van uw website, het bijwerken en/of aanpassen van uw website en voor de zoekmachine optimalisatie van uw website (SEO).

Staat uw vraag er niet bij? Mail ons uw vraag!