Verbicom+ computerhulp• versnellen van trage pc's en laptops
oplossen van problemen met uw computer
• updaten, opschonen en optimaliseren van uw computer
webdesign en website onderhoud
• zoekmachine optimalisatie (SEO) voor uw website
promotievideo's voor website en sociale media

Voor een schone, snelle en veilige computer

SEO

Hoe goed is uw website te vinden? Zoekmachines zijn een belangrijk onderdeel in het aantrekken van bezoekers voor uw website. Hoe hoger uw website scoort in de zoekresultaten, hoe meer bezoekers uw website weten te vinden.

 

De meest gebruikte zoekmachine in Nederland is Google met een marktaandeel van rond de 93% voor desktop computers. Op smartphones en tablets is dit zelfs 98%! Het is dus belangrijk dat uw website hoog scoort bij Google met de voor u meest relevante zoekwoorden.

 

zoekmachineoptimalisatieVerbicom+ verzorgt met behulp van Google analytics de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van uw website met doelgerichte aanpassingen en verbeteringen. Zodat de voor u relevante bezoekers uw website weten te vinden!

 

 

  • Als eerste wordt er een uitgebreide analyse gemaakt van uw website. Daarbij wordt gekeken naar de structuur van de site en of de tekst aansluit bij de relevante zoekwoorden. Een zoekwoorden onderzoek levert de belangrijkste zoekwoorden op die in uw website worden verwerkt. De structuur en HTML code van uw website worden geoptimaliseerd. Ook wordt er gezorgd voor een prikkelende beschrijving van uw site die verschijnt in de zoekresultaten van Google.
  • Het doel van een zoekmachine is om zo relevant mogelijke resultaten te bieden. Het is dus belangrijk dat de zoekmachines weten waar uw site over gaat en wat u te bieden heeft. De zoekmachineoptimalisatie van Verbicom+ is erop gericht om dit zo goed mogelijk duidelijk te maken. Zodat uw website bij de relevante zoekwoorden een zo hoog mogelijke positie krijgt in de zoekresultaten. Hierdoor krijgt uw website de bezoekers die u zoekt!
  • Voor het optimaliseren van uw website voor de gangbare zoekmachines en voor het analyseren van de bezoekcijfers is het uitgebreide analyseprogramma Google analytics een uitstekend hulpmiddel. Google analytics maakt inzichtelijk hoe bezoekers uw website gevonden hebben, hoe ze de website gebruiken en hoe ervoor gezorgd kan worden dat de bezoekers ook weer terugkomen. Door onze ruime ervaring met Analytics maakt Verbicom+ hier optimaal gebruik van.